demo-attachment-188-0333e20a-a804-48cc-bf5d-43779bbb2eef

7 motive pentru care ai nevoie de un website

  • Motivul #1 O broșură online

Companiile cheltuiesc mii de lei pentru tipărirea broșurilor și distribuirea lor. Poți scăpa de un cost inutil prin crearea unui site de prezentare. Fiecare client al tău se va afla la doar un click distanță. Ca să nu mai zic că în acest fel poți ajunge la publicului tău țintă mult mai ușor. Plus că dacă afacerea ta se bazează pe recomandări, oferi potențialilor tăi clienți posibilitatea de a te cunoaște.

  • Motivul #2 Mai mulți clienți

Mai mult de 2.4 miliarde de oameni folosesc internetul zilnic, iar 90% dintre aceștia cumpără ceva sau contactează o companie. Dacă nu ai site pierzi o mare bucată din publicul tău țintă.

  • Motivul #3 Influență

Având un website ai posibilitatea să te poziționezi drept specialist în domeniul tău de activitate. Poți folosi acest instrument pentru a-ți educa publicul țintă.

  • Motivul #4 Mândrește-te!

Cunoști sentimentul pe care ți-l oferă acel moment în care îți este recunoscută munca? Așa că, având un website poți să te mândrești cu ceea ce faci, cu munca echipei tale dar și cu părerile clienților tăi.

  • Motivul #5 24 din 24

Dacă pentru a intra în legătură cu partenerii și clienții tăi pentru a discuta, trebuie să îți faci timp sau să fii mereu pe fugă, în momentul în care îți faci un website ai, în permanență, contact cu ei. Necontând ora sau ziua.

  • Motivul #6 Comunicarea cu clienții

Știi și tu că cei mai importanți pentru afacerea ta sunt clienții tăi. Dacă ai un site, pe care să ai un blog, poți comunica cu ei, le poți oferii informații, promoții și multe beneficii. Adică îți fidelizezi clienți. 

  • Motivul #7 Marketing

Era internetului a revoluționat această piață. Acum poți face marketing ușor și low-cost pentru afacerea ta prin intermediul unui website.    Sharing is (wait for it) awesome!

Tags: No tags

Comments are closed.